середа, 11 березня 2009 р.

Dare 09

Dare 2009 - це Національна Литовська Конференція. Вона нагадує наше WinCo.
Цього року Каунас проводив цю конференцію і всіх стажерів запросили на неї.
Для мене це була перша конференція за кордоном. Конференція пройшла дуже прикольно...
Хочу відзначити найбільше ОС і ОСР - організація була на найвищому рівні. За всі роки мої перебування в Айсеку - це найкраще організована конференція. Всі делегати розселені, вчасно проводяться сесії та треніги, вчасно кофібрейки, харчування прикольне, ніяких проблем з технікою,теплий душ, швидко вирішували будь-які проблеми ..... мене це дуже здивувало, адже цю конференцію проводили фрешки і в них досвіду не було (ОС складалось з 8 чоловік). Вони цю конференцію готували 3-4 місяці.
Сама конференція проводилась в школі .... не дивуйтесь в школі. Весь локальний комітет Каунаса спав в одній авдиторії на підлозі у спальниках. Ніколи не думав, що у спальнику так прикольно можна спати. Таким чином можна дуже легко вирішити проблему, якщо немає місця або ліжка на конференції ..... Кожна локалка мала свою аудиторію .
В школі був великий зал з проектором, так що все було прикольно.
Розповім про наповнення конференції - стандартно ми були на тренінгам пов'язаних з тім білденгом .... але було дуже цікаво.
У Литві всього 3 локалки, тому коли оголошують номінантів на нагороди,то стає смішно: ЛК Вільнюс, ЛК Каунас, ЛК Шауляй і так кожного разу.
ЛК Каунас - став найкращим Локальним Комітетом цього року, що на мою думку цілком заслужено.
Фішки конференції: нагородження Локалок проводилось в стилі 18 століття, як карнавал у Венеції з масками. офіційним одягом, свічками, шведським столом та класичними танцями (вальс, полька). Перший раз на Айсек конференції танцював класичний танець....
У вечері на вечірці було Карооке цілу ніч - це теж я перший раз бачив на конференції
Ще одна фішка: якщо ти написав комусь шугер, то кладеш у спеціальний конверт з іменем тієї людини. В кінці конференції людина забирає конверт....
також на конференції стажери мали екскурсію по Каунасі.
Ось так пройшла моя перша конференція за кордоном

Немає коментарів: